Ефикасно лечение с билки от Петър Дънов

Herbal-M

Петър Дънов или Учителят, както обичат да го наричат неговите последователи, оставя след себе си стотици рецепти за здравословен и щастлив, хармоничен начин на живот, но наред с това предлага и алтернативи за лечение с билки. Сред неговите рецепти срещу една или друга бележка, внимателното и безвредното лечение с билки винаги е било признавано и то не само у нас, ами дори и извън пределите на страната ни. Ето най-често срещаните и използвани такива методи за лечение с билки от Петър Дънов. Сред тях можете да намерите дори и вашето заболяване и това на ваш близък.

  1. Възпалени венци

Те са сигнал за идваща пародонтоза, а тя може да е истински кошмар, защото предизвиква болки по време на храненията и дори падане на зъбите. За да предотвратите това състояние, трябва да го овладеете на време. Възпалените венци имат своето лечение с билки и то е много просто: жабурете с отвара от лайка всяка сутрин и вечер, а през деня можете да си пийвате от този лековит чай.

  1. Мигрена

Срещу мигрена Петър Дънов също си има свое лечение с билки. Той препоръчва да се пие отвара от листа от ягоди. Пийте чая, докато е топъл, в продължение на седмица, за да намалите главоболието и да възстановите равновесието на мозъчната дейност.

  1. При запек

Лечение с билки при запек става много лесно според Петър Дънов. Той съветва да се пие редовно чай от трендафил, но не с традиционна захар, а с една лъжичка мед. В комбинация двете съставки влияят чудесно на стомашно-чревния тракт.

  1. Циреи

Петър Дънов има лечение с билки и срещу циреи. Вземат се 100 грама ленено семе и се вари в половин литър или даже по-малко прясно мляко. След като махнете сместа от котлона добавете повечко захар, за да се получи гъста кашичка. Налагайте с получената кремообразна отвара на засегнатото място, докато изчезне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *